

שוקי עוף בפתיתים בראס אל-חנות של עומר מילר
עומר מילר מנהל יחסי אהבה מתמשכים עם פתיתים, וכאן הוא משדך אותם לעוד מרכיב שאהוב במיוחד על ישראלים – שוקיים עסיסיים של עוף
פילה הטבחים של עומר מילר
נתח פילה שמושרה במרינדה שהיא שילוב קווקזי, אזרביג’ני וגרוזיני (!) ונצלה על האש
קבב ישראלי של עומר מילר
חושבים שאתם יודעים להכין קבב כמו שצריך? תמיד יש מה ללמוד, בטח מסמכות על האש כמו עומר מילר
קדירת כרוב ובשר טחון בבישול ארוך של עומר מילר
תבשיל קלאסי לשבת בצהריים של יום גשום, שאינו מחייב וכבד כמו חמין, אבל עדיין ממלא את הבית בריחות משגעים של בישול ארוך
פילה בקר ביין אדום ועשבי תיבול של עומר מילר
לפילה הזה עומר מילר ממליץ על נתח פילה שיושן 5 ימים, והכי חשוב זה לבחור קצב שאתם סומכים עליו
המבורגר אנטריקוט משובח כמו של עומר מילר
עומר מילר ידוע בהבורגרים הנפלאים שלו, אותם הוא מכין במסעדת "סוסו אנד סאנס". המתכון הזה להמבורגר שכולו אנטריקוט יביא אליכם הביתה את הטעמים של ההמבורגריה של עומר מילר
מתכון להמבורגר אנטריקוט באתר הכל טעים
סלט תפוחי אדמה של עומר מילר
הקלאסיקה של הקלאסיקה, אבל עם מגע השף המוקפד של עומר מילר, שהופך את הסלט הזה למשהו קצת אחר עם הרבה עשבי תיבול וקצת חומץ משובח
סלט פתיתים חם של עומר מילר
כבר הזכרנו את החיבה הידועה של מילר לפתיתים נכון? כאן הוא משדך אותם לאפונה, עגבניות, ואפילו אוכמניות. כיף של סלט
סלט תמרים ואגוזים של עומר מילר ומיכל אנסקי
איזון נפלא בין מתיקות, רעננות ופריכות בסלט המשגע הזה שמילר רקח יחד עם מיכל אנסקי. סלט שייפאר כל שולחן אירוח חגיגי
פסטה קישואים של עומר מילר
ברוטב הזה משדך מילר חמוציות, שמיר ויוגורט לבסיס של קישואים, ויוצר מנת שעטנז קלילה, כיפית וקיצית שתמיד כיף לאכול
פסטת חלמונים של עומר מילר
פסטת 40 החלמונים היא אחת המנות המיתולוגיות של יועזר בר-יין של שאול אברון. כאן מציע עומר מילר את הגירסה שלו
פסטה ריגטוני עם שפונדרה בבישול ארוך
מנה שהולכת עם עומר מילר עוד מימי חדר האוכל, ותהיה מושלמת לכל ערב חורפי, במיוחד עם קצת גשם שדופק בחלון
עומר מילר הוא אחד השפים הצעירים המוכרים והמובילים בישראל. לאחר שירותו בגלי צה"ל, עבד בבית הקפה "מאיר" בתל אביב, ומשם המשיך ללימודים בבית הספר "בישולים".
לאחר שעשה תואר ראשון בכלכלה ובתקשורת, עבד בין השאר במסעדת "מוסקט" ובקייטרינג "פוד ארט" במשכן לאמנויות הבמה בת"א, שם החליף לבסוף את ירון קסטנבוים והתמנה לשף הראשי של המסעדה והקייטרינג.
התחנה הבאה שלו היתה מסעדת "חדר האוכל", שם היה שם ראשי וגם אחד הבעלים, ותחת שרביטו זהכתה בתואר "מסעדת השנה" לשנת 2010 במגזין על השולחן. ב-2012 פתח את מסעדת "שולחן" בשדרות רוטשילד בתל אביב, שנסגרה ב-2016.
בין ספריו שראו אור אפשר למנות את "מטבח ישראלי" מ-2010, "שולחן לחג" מ-2012, ו"גם טעים, גם בריא" שיצא ב-2015.