

חצילים מאודים של ישראלי אהרוני
אנחנו רגילים לחשוב על חצילים בתור מאכל כל-ישראלי, אבל במטבח האסיאתי עושים איתו קסמים, כמו במתכון הקלאסי הזה של אהרוני
ראמן עוף של ישראל אהרוני
מרק ראמן איכותי הוא אחד המעדנים הגדולים ביותר שיש למטבח היפני להציע, וכאן הוא מובא שהותאמה על ידי אהרוני למטבח הביתי
כרעיים בג'ינג'ר ותפוזים של ישראל אהרוני
כבר משם המתכון אתם יכולים להריח את הניחוחות המשכרים של המנה הנהדרת הזאת, בגירסה הקלאסית של ישראל אהרוני
סלט כרוב אסיאתי של ישראל אהרוני
אין סלט סיני יותר מסלט כרוב עם התיבול המדוייק של אהרוני. מתכון להתחיל איתו כל ארוחה אסיאתית
רוטב חמוץ מתוק כמו של ישראל אהרוני
אחרי שאתם מכינים את האגרולים הנהדרים האלה, ודאו שאתם טובלים אותם ברוטב חמוץ מתוק ממכר שאי אפשר להפסיק ללקק
מתכון לרוטב חמוץ מתוק כמו של אהרוני באתר הכל טעים
סלט קולסלואו אסיאתי של ישראל אהרוני
כותרת מסקרנת למתכון, לא? את המיונז המסורתי של סלט הקולסלואו מחליף אהרוני בטחינה וסויה, שלוקחים אותו מאמריקה לאסיה
חלומי עם סלט עגבניות של ישראל אהרוני
סלט שהוא כל כולו יוון, אם גבינת חלומי צרובה שנותנת מליחות ומרקם לעגבניות בשלות קצוצות דק, ואיך אפשר בלי חופן זיתי קלמטה
סלט שעועית ירוקה ועגבניות שרי צבעוניות
סלט רענן וקליל, שגם צובע את השולחן בירוק ואדום עז. חובבי השעועית הירוקה יעופו על המתכון הקליל הזה
עשרות מתכונים לסלטים מחכים לכם באתר הכל טעים
תבשיל עוף עם קבנוס ועדשים של ישראל אהרוני
אם אתם אוהבים קבנוס – ובינינו, מי יכול להגיד לא לקבנוס? – התבשיל הזה של אהרוני הוא משהו שאי אפשר לעמוד בפניו
פלפלים ממולאים בבשר של ישראל אהרוני
קל לשכוח את זה, אבל ישראל אהרוני לא נולד בסין, והוא בן למשפחה בוכרית. את המתכון הזה לפלפלים ממולאים הוא בטח סוחב איתו עוד מהבית
פילה סלמון צרוב עם עגבניות ובזיליקום של ישראל אהרוני
כמה פשוט, ככה טעים. מתכון קלאסי לדג האהוב של אהרוני מתוך תוכנית הבישול המשפחתית שלו, פעמיים אהרוני
ישראל אהרוני הוא שף ישראלי ותיק שהשפיע מאד על התרבות הקולינרית בישראל בעשורים האחרונים. אהרוני, יליד 1950 הוא בן למשפחה בוכרית אך המטבח המזוהה איתו יותר מכל הוא דווקא המטבח הסיני.
אהרוני נחשב חלוץ בתחומו. מסעדתו הראשונה של אהרוני הייתה מסעדת ״ין-ינג״ בשדרות רוטשילד. אחריה פתח מסעדות נוספות בניהן ״תפוח הזהב״, אחת ממסעדות העילית הראשונות בישראל. כיום מפעיל אהרוני את רשת ״הירו ראמן״.
במהלך השנים השתתף אהרוני בתכניות טלוויזיה רבות. בינהן תכניות בישול כמו ״אהרוני מבשל לחברים״ ותכניות מסע כגון ״המסע המופלא של אהרוני וגידי״. בשנת 2017 הצטרף אהרוני לצוות השופטים בתכנית הריאליטי ״מאסטר שף״
בשנות השמונים החל אהרוני בכתיבת טור שבועי הכולל בדרך כלל מתכונים לסוף השבוע. תחילה כתב בעיתון ״חדשות״ אך משזה נסגר, החל לכתוב בידיעות אחרונות שם מתפרסם הטור עד היום
יותר מ-20 ספרי בישול פרסם אהרוני במהלך השנים, את חלקם כתב עם שאול אברון, רפי כהן או נירה רוסו. בין ספריו ניתן למצוא את: ״אהרוני מבשל עם חברים״, ״ארוחות ערוכות״ ו״סין דרך האוכל״.
מבלים הרבה בחו״ל? נסו את לוח ההמראות- נחיתות החדש בנתב״ג