

כרובית בפיתה של אייל שני
הכרובית היא אחד הירקות המזוהים ביותר עם אייל שני, וברשת "המזנון" הוא מגיש אותה – כמו עוד הרבה דברים טובים אחרים – בפיתה נפלאה
תפוחי אדמה דרוסים נוסח אייל שני
אייל שני הוא הראשון שלימד אותנו שאפשר לדרוס תפוחי אדמה וכך רק לשפר את טעמם עוד יותר. מי היה מאמין?!
מתכון לתפוחי אדמה דרוסים כמו של אייל שני
אנטיפסטי של אייל שני
חצילים, תאנים, עגבניות ועוד ירקות מקבלים את הטיפול הייחודי של אייל שני באחד המדורים הזכורים ביותר שלו במוסף הארץ
רביולי פטריות של אייל שני
עוד טייק של שני על קלאסיקה איטלקית, הפעם רביולי נפלאים ברוטב פטריות משכר. וזה אפילו לא מתכון מורכב במיוחד
דג במלח של אייל שני
חשבתם פעם לקבור דג בתוך ערימה ענקית של מלח? מתברר שזה הופך אותו לעסיסי הרבה יותר מבדרך כלל, ומשמר נהדר את כל המיצים שלו. קלאסיקה של אייל שני
שקשוקה של אייל שני
שקשוקה מופלאה כמו שרק אייל שני יודע – בלי חוכמות מיותרות, אבל עם הקפדה על חומרי גלם מדוייקים וטריים
החביתה המושלמת על פי אייל שני
אייל שני מלמד ומסביר לשותפו לעשייה שחר סגל איך מכינים את החביתה המושלמת. נשמע לכם פשוט? אתם צודקים
אין מי שלא מכיר את אייל שני, חיבתו הקיצונית לעגבניות וכמובן השפה הרומנטית המליצית בה הוא משתמש תכופות.
הפעימה המשמעותית הראשונה של שני הייתה במסעדת אוקיאנוס הירושלמית, מסעדת כורמה שנסגרה לאחר 10 שנות פעילות בשל חובות כלכליים שרדפו את שני גם שנים אחרי כן.
לאחר מספר שנים בהן בעיקר השתתף בתכניות מתכונים שונות פתח את מסעדת הסלון ולאחריה את רשת מסעדות ״המזנון״, לה נפתחו סניפים בערים שונות ברחבי העולם. המטבח של שני מתאפיין בחומרי גלם טריים מאד ובישול ים תיכוני מקומי. שני ניסח שפה קולינרית חדשנית עם מנות שהפכו פופלאריות וצוטטו ע״י מסעדות רבות כמו ״תפוחי אדמה דרוסים״, ״הכרובית של אייל שני״ ועוד רבים אחרים.
במהלך השנים לקח שני חלק במגוון תכניות בישול וריאלטי. הבולטות שבהן הן: אוכל למחשבה, מחוברות וכמובן מאסטר שף בה הוא משמש שף לצד ישראל אהרוני וחיים כהן.