

עלי כרוב בלדי ממולאים באורז בסמטי ובשר עגל של רפי כהן
רפי כהן הוציא את אחד מספרי הממולאים הטובים ביותר שיצאו כאן. המתכון הזה, שפורסם לראשונה בספר הממולאים שלו, מסביר למה
חמין ירקות ממולאים של רפי כהן
עוד מתכון מאותו ספר. הפעם מתפנה רפי כהן לתת את טיפול השף שלו לאחד התבשילים הביתיים האהובים ביותר בישראל – החמין
פלפלים ממולאים למתחילים כמו של רפי כהן
לא חייבים להיות רפי כהן בשביל למלא פלפלים. אם אתם רוצים לעשות את צעדיכם הראשונים בעולם הממולאים, המתכון הפשוט הזה הוא בשבילכם
מתכון לפלפלים ממולאים למתחילים בגירסה צמחונית באתר הכל טעים
חלה מוצלחת במיוחד של רפי כהן
במסעדת רפאל וגם בחמארה שלצידה היו מאפים ולחמים נהדרים. במתכון הזה מוכיח רפי כהן שיש לו ידי זהב גם בכל הנוגע לאפיית חלה
חריימה טריפוליטאי של רפי כהן
הטיפול המדוייק של רפי כהן בדגים הופך את החריימה הזאת לחגיגה עזה של טעמים, מרקמים וצבעים. מתכון חובה לחובבי הדגים החריפים
בויוס של רפי כהן
מאפי בצק יפהפיים, ממולאים במלית של חצילים, בשר או תרד. למות כמה שזה טעים, והאמת? גם לא כזה מסובך להכנה. אתם עוד כאן?!
חומוס של רפי כהן
מה נראה לכם, שרפי כהן הגדול לא יודע להכין חומוס? המתכון המצויין שלו לחומוס בסיסי הולך ללוות אתכם שנים רבות
רפי כהן היה במשך שנים ״ילד הפלא של המטבח הישראלי״. כהן גדל בירושלים ולמדה לבשל בגיל צעיר מאד, כך הוא מעיד, מסבתו המרוקאית. כבר בגיל 14 החל לבשל במלון המלך דוד בירושלים.
בשנת 2001 פתח כהן את מסעדת ״רפאל״, ביסטרו ים תיכונים שזכה לשבחים רבים על הפרשנות המקורית למטבח הים תיכוני המקומי והצפון אפריקאי. המסעדה נסגרה בשנת 2017 בעקבות סכסוכים ובעיות כלכליות.
מאחוריו כמה ספרי בישול, כולל כאלה שהוקדשו לסלטים ולממולאים.