

לחם כפרי ואגוזים של ארז קומרובסקי
אגוזי המלך במתכון הזה נותנים ללחם את האקסטרה נגיסות, והופכים אותו ליצירת מופת קטנה. חובה לבראנץ' הבא שלכם
לחם מהיר בלי שמרים של ארז קומרובסקי
יש לכם 5 דקות פנויות, בא לכם לחם טרי אבל נתקעתם בלי שמרים? אל דאגה, לארז קומרובסקי יש פיתרון מעולה עבורכם, והתוצאה לא פחות מנהדרת
לחמניות פלאפל של ארז קומרובסקי
שמן של הלחמניות האלה מגיע מגרגרי החומוס המבושלים שמעשירים את הבצק והופכים את הלחמניות האלה להתמכרות אמיתית
למתכון המלא באתר של ארז קומרובסקי
לחמניות חלב רכות ואווריריות כמו של ארז קומרובסקי
כולם אוהבים את הלחמניות הנפלאות והריחניות האלה – ילדים ומבוגרים כאחד. ברגע שתכינו אותן לא תחזרו לקנות לחמניות בסופר
מתכון ללחמניות חלב רכות ואווריריות באתר הכל טעים
לחם שום ורוזמרין של ארז קומרובסקי
קומרובסקי מכנה את הלחם הזה "מעין עוגה מלוחה", והוא הכי טעים כשמכינים אותו עם השום הירוק שנמצא בעונתו באביב
חלת קסם של ארז קומרובסקי
מה כל כך קסום בחלה הזאת, אתם שואלים? היא עשויה מתערובת ייעודית של סוגת, שמאפשרת הכנת חלה בקלי קלות. אולי לא המתכון הכי טוב של ארז קומרובסקי, אבל בטוח הכי פשוט וחסכוני בזמן
עוגת שמרים עם קינמון של ארז קומרובסקי
אם אתם מחפשים מתכון אחד לעוגה הקלאסית הזאת, ממי תקחו אותו אם לא מארז קומרובסקי? קמח הקסם של סוגת מככב גם כאן כדי להאיץ תהליכים
עוגת לימון בחושה של ארז קומרובסקי
מי שאוהב טעם לימוני בעוגות שלו חייב להוסיף את המתכון לעוגת הלימון הבחושה של ארז קומרובסקי למועדפים שלו. זה הזמן
עוגיות גבינה, מסקרפונה ולימון של ארז קומרובסקי
בפעם הראשונה שטועמים את העוגיות האלה לא מאמינים איך דבר כל כך טעים יכול להיות כל כך פשוט להכנה. התודות לארז
לביבות מנגולד של ארז קומרובסקי
לביבות זה לא רק לחנוכה. הלביבות המעודנות האלה עמוסות מנגולד וכרישה, ומה שמחזיק הכל יחד זה 2 כפות של קמח חומוס. איזה יופי של דבר
סלט ארטישוק ירושלמי של ארז קומרובסקי
ארטישוק ירושלמי, ארוגולה וזיתים הם הבסיס לסלט העוקצני הזה, שמגיע עטוף בוויניגרט לימון כבוש. סלט נפלא של ארז קומרובסקי
ארז קומרובסקי נולד בתל אביב ב-1962. הוא למד בישול בפריז, ביפן ובסן פרנסיסקו, וב-1996 הקים את רשת "לחם ארז", שהחלה את דרכה כמאפייה בהרצליה, עם שותף. בהמשך מכר את חלקו ברשת.
קומרובסקי מתגורר במתת שבגליל, ומעביר סדנאות בישול במטבחו הביתי.