

הכנפיים המפורסמות של מסעדת דיקסי
זה כנראה מתכון הדגל של המסעדה הוותיקה, ואת המתכון הרשמי חשף חיים כהן לראשונה בשנת 2009 באתר Ynet. אין מה להוסיף, רוצו לקנות כנפיים
כריך BLT של מסעדת דיקסי
הפירוש של BLT, למי שלא יודע, זה בייקון, חסה ועגבניה. לקלאסיקה הדיינרית הזאת דוחסים בדיקסי גם ביצה עין, כדי לדאוג שלא ייחסרו לנו קלוריות
ההמבורגר המיתולוגי של מסעדת דיקסי
בתערובת ההמבורגר של דיקסי אין שום דבר פרט לבשר משובח, בדיוק כמו שאלוהים התכוון, וכמו שאתם יודעים, טעם לא חסר לו
כריך אנטרקוט פילדלפיה של מסעדת דיקסי
העיר פילדלפיה הביאה לעולם את כריכי הצ'יז סטייק המושחתים. המחווה של דיקסי לא נופלת מכל סנדוויץ' שאתם יכולים למצוא באמריקה הרחוקה
ביצה עלומה ורוטב הולנדייז של מסעדת דיקסי
אחת הקלאסיקות הגדולות ביותר של ארוחת בוקר מושחתת של סוף השבוע. מה צריך יותר מזה כדי לפתוח את השבת כמו שצריך?
הפנקייק של מסעדת דיקסי
חושבים שאתם יודעים להכין פנקייק כמו שצריך? תחשבו שוב. חיים כהן מסביר איך להבין את הפנקייק המפורסם של מסעדת דיקסי
רוצים עוד מתכונים לפנקייקים?
פנקייק בננה, פנקייק עם בייקון, פנקייק אוורירי במיוחד ועוד הרבה מתכונים לפנקייק שיעשו לכם בראנץ' מושלם
הום פרייז של מסעדת דיקסי
אפשר לקרוא להם צ'יפס, אבל באמריקה ובדיקסי הם נקראים הום פרייז, והם יהיו תוספת נהדרת לכל בראנץ' שמכבד את עצמו
השף חיים כהן הקים בתל אביב את דיקסי גריל בר כ"סטייק האוס ניו יורקי" אמיתי עוד ב-1993. המסעדה פועלת מאז 24 שעות ביממה, שבעה ימים בשבוע.
לצד האוכל המגוון והמושחת מוצע במסעדה תפריט יין ואלכוהול רחב, לצד מגוון עשיר של בירות מהחבית. בשנים האחרונות ייסדו בדיקסי גם מסורת של פסטיבל בירה שנתי ומוצלח במיוחד.
בשנת 2013 זכתה מסעדת דיקסי בתואר "המוסד הקולינארי של המדינה" מטעם מגזין טיים אאוט תל אביב.