

עראייס של מאיר אדוני
הפיתה שממולאת בבשר והרבה תיבול ואז נשלחת אל הגריל הפכה בשנים האחרונות למנה פופולרית ביותר במסעדות ארצנו. בגירסה של מאיר אדוני תמצאו גם חציל עם כל הטוב הזה
סופריטו כרעיים במייפל של מאיר אדוני
כרעי עוף עסיסיים עם ארטישוק ירושלמי, ערמונים וחבושים צלויים שמשחימים להם בתנור לאיטם – מה עוד צריך לארוחה חורפית של סוף השבוע?
סטייק אנטרקוט על הגריל של מאיר אדוני
חושבים שאתם יודעים כל מה שצריך בשביל להכין את האנטרקוט המושלם במטבח הביתי שלכם? תנו למאיר אדוני להסביר לכם דבר או שניים בעניין
שקשוקת מוח עגל של מאיר אדוני
אחד ממתכוני השקשוקה המפוארים שפגשנו, ועם רשימת מרכיבים כזאת ברור שזה יוצא מעדן. חובה לחובבי המוח שבינינו
קרואסון מוח של מאיר אדוני
אחת ממנות הדגל של המזללה – המסעדה האהובה של מאיר אדוני ששכנה ברחוב נחלת בנימין. מי שאהב את המנה ההיא מוזמן לשחזר אותה עכשיו במטבח הביתי
צוואר טלה בבישול איטי, סלק עלים, ארטישוק ירושלמי, גרגרי חומוס ולימונים כבושים של מאיר אדוני
זה כבר נשמע יותר כמו מתכון של מאיר אדוני: רשימה ארוכה ומפתה של רכיבים שכולם משתלבים זה בזה למנה שגם במטבח הביתי יכולה להפוך לבלתי נשכחת
מרק טום יאם של מאיר אדוני
מרק תאילנדי עשיר בדגה, שמבוסס על ציר דגים, אגב אפשר לבסס אותו גם על אידרות הדגים שמתבשלות במים. קערה של טום יאם והצינון מאחוריכם
לחי לוקוס בתבשיל פלפלים, תרד בלאדי ובמיה של מאיר אדוני
מתכון חגיגי במיוחד של מאיר אדוני, שמומלץ על ידו כמנת דגים לארוחת ראש השנה. המתכון נשמע מורכב, אבל למען האמת הוא די פשוט להכנה, ולבטח שווה את זה
פורל שלם אפוי במלח של מאיר אדוני
הפורל המקומי הוא דג בריכה שלא תמיד מקבל את הכבוד הראוי לו. מאיר אדוני מאמין שבטיפול נכון אפשר להפיק גם מהפורל את המיטב ולהפוך אותו למעדן מלכים אמיתי
רוצים עוד?
עשרות מתכונים לדגים, קצת יותר פשוטים מאלה של מאיר אדוני, מחכים לכם באתר הכל טעים
המג'דרה המושלמת של מאיר אדוני
אם להאמין לשף, זאת בדיוק המג'דרה שהוא מכין לילדיו, והיא עמוסה בבצל מקורמל ושפע תבלינים איכותיים וריחניים. כיף של מנה צמחונית
מרק חרירה טבעוני של מאיר אדוני
את מרק החרירה המסורתי הגישו סבתו של אדוני כל מוצאי יום כיפור. כאן הוא מביא גירסה טבעונית אך לא פחות עשירה ומשביעה של המרק הזה
קרפצ'ו חצילים של מאיר אדוני
קרפצ'ו זה כבר מזמן לא רק בשר ששיטחו אותו טוב טוב עם פטיש, אלא שם כולל לכל מה שמגיע בפרוסות דקיקות – מדגים ועד ירקות. הקרפצ'ו חצילים של אדוני הוא דוגמה טובה לשימוש יצירתי במיוחד בחציל
סלט שומר ושורשים נא, אנדיב, פנקוטת גרוייר, רימונים, קרוטונים יוגורט עיזים ודבש של מאיר אדוני
אל תתנו לשם הארוך של המנה הזאת להוציא לכם את הרוח מהמפרשים. זה אחד הסלטים הכי טעימים שתאכלו, רק הקפידו על חומרי גלם מצויינים