

עוף בחיטה וסלט עגבניות של הילה אלפרט
כשמזג האוויר מאפשר (כלומר פחות מ-20 מעלות בחוץ), זה הזמן לתבשיל קדירה נפלא על בסיס עוף שלוקח רבע שעה להכין אבל קוצר אין סוף מחמאות
טוסט קבב של הילה אלפרט
מה עומד מאחורי השם המסקרן הזה? מדובר למעשה בסוג של לחמעג'ון על בסיס פיתות חצויות בשר בקר ושומן כבש. יאמי
קציצות בשר ברוטב עגבניות של הילה אלפרט
הגירסה של הילה אלפרט למנה האהובה הזאת מבוססת על רוטב עגבניות ביתי בעל טעמים עמוקים, שמתבשל לאיטו מ-3 ק"ג עגבניות טריות. יאמי
עופות בשומר של הילה אלפרט
יש מי שנשבעים בטעמו של השומר ויש מי שלא סובלים אותו. אם אתם שייכים למחנה הראשון, אל תחמיצו את המתכון היצירתי והכיפי הזה של הילה אלפרט
רביולי במילוי עלים בדבש וחמאה של הילה אלפרט
מתכון עדין ומקסים לאחת ממנות הפסטה האהובות ביותר של המטבח האיטלקי – הרביולי. הדבש והמחאה מרככים את העוקצנות של העלים והתוצאה הרמונית להפליא
ניוקי מבושמים בקליפת לימון של הילה אלפרט
אין כמו ניוקי ביתי כדי להביא נחמה ואושר לגוף ולנשמה ביום חורף קר. המתכון הזה מאזן את הכבדות המובנית של הניוקי בעזרת קליפת לימון מגוררת בשפע. תענוג גדול
ספגטי סלק ועשבי תיבול של הילה אלפרט
מתי בפעם האחרונה אכלתם ספגטי סגול? אם עוד לא ניסיתם את הפלא הזה, כנראה שהגיעה הזמן והילה אלפרט מסבירה לכם איך עושים את זה כמו שצריך
פסטה פיצ’י עם תרד, תמרים, לימון כבוש וגבינת סנט-מור בוגרת של הילה אלפרט
מספיק לעבור ברפרוף על רשימת המרכיבים בכותרת המנה הזאת כדי לגרום לריר להתחיל לעבוד שעות נוספות. מנת פסטה חגיגית במיוחד שתותיר רושם עז על האורחים
רוצים עוד? שפע של מתכונים איטלקיים מחכים לכם באתר המתכונים הכל טעים
תבשיל עדשים חורפי של הילה אלפרט
לא חייבים חמין או גולש, אפשר גם להתענג על קדירה מהבילה שמבוססת על עדשים. נכון שיש פה גם כמה עצמות מוח אבל זה רק להעמקת הטעם
מרק גזר עם ג'ינג'ר של הילה אלפרט
יופי של מרק שכולו חגיגה של טעמים מהמזרח הרחוק – עוקצני, חרפרף ומענג, והכי טוב – לא צריך ציר עוף או בשר בשבילו
רוצים עוד? מלא מתכונים למרקים מחכים לכם באתר הכל טעים