

אוזני המן במילוי פרג של מיקי שמו
אי אפשר שלא להתחיל בקלאסיקה של הקלאסיקה – מילוי הפרג שכולנו גדלנו עליו. ואם כבר קלאסיקה, אז ברור שאין כמו המתכון של מיקי שמו
המתכונים הכי טובים של מיקי שמו
אוזנית המן במלית פרג של ארז קומרובסקי
רוצים לנסות גירסה אחרת לאוזני המן קלאסיות? גם המתכון של ארז קומרובסקי לא פראייר, עם 50 גרם שקדים טחונים שמתווספים למלית הפרג
למתכון המלא באתר של ארז קומרובסקי
המתכונים הכי טובים של ארז קומרובסקי
אוזני המן בסיסיות של אורנה ואלה
ספר המתכונים של אורנה ואלה מלא במתכונים בסיסיים שתמיד מצליחים. מתוכו, הנה המתכון שלהם לאוזני המן מעולות שלא תצליחו להיכשל בהן
המתכונים הכי טובים של אורנה ואלה
אוזני המן במלית אגוזים של הנס ברטלה
ברטלה מציע להכין אוזני המן מבצק שמרים מיוחד שנקרא פרסבורגר, וממלא אותו במלית נפלאה ומפתה במיוחד על בסיס אגוזים קצוצים
אוזני המן קלאסיות במהירות הבזק
מתכון קצת יותר פשוט מזה של השפים והאופים כאן למעלה, אבל באמת שלא פחות טעים
אוזני המן מבצק שוקולד במילוי שוקולד של ארז קומרובסקי
נכון שמילוי שוקולד הפך להיות סטנדרטי יחסית בשנים האחרונות, אבל החידוש של קומרובסקי הוא שהמלית עטופה בבצק שוקולד מפתה
למתכון המלא באתר של ארז קומרובסקי
אוזני המן במילוי חלבה של בן עמי ברתיני שביט
עוד מילוי שמתחיל בשנים האחרונות להפוך לסוג של סטנדרט הוא החלבה, כאן בגירסה משגעת במיוחד של הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט
אוזני המן במלית קרם שקדים של מאפיית דלאל
הנה זה מתחיל להיות מעניין. ענר צלאל, השף קונדיטור של דלאל, מציע למלא את אוזני ההמן שלכם בקרם על בסיס שקדים טחונים והרבה חמאה. תענוג גדול
אוזני המן עם קרם פיסטוק של איריס גלזר
גם במלית הזאת תמצאו שקדים טחונים וחמאה, אבל לכל הטוב הזה מתווספים גם פיסטוקים, מה שנותן להכל מרקם, טעם וצבע מעולם אחר
אוזן המן במילוי בשר של ארז קומרובסקי
כרישה, חמוציות וגרגרי הל מצטרפים לבשר העגל הקצוץ, וכל הטוב הזה ממלא אוזניים עשויות מקמח חלה. מה יכול להיות רע, הא?
אוזני המן מלוחות במלית בטטה וגבינת עיזים של מאפיית לחמים
אחת המאפיות האהודות והמוערכות בישראל מביאה לנו את החטיפים הקראנצ'יים האלה, שיהפכו את משלוח המנות שלכם לחוויה
אוזני המן מבצק שמן אבוקדו במילוי מנגולד של ארז קומרובסקי
איזה כותרת מפוצצת למתכון הזה, אבל תודו שזה עושה חשק. אין כמו מילוי מנגולד קטיפתי כדי להחמיא לפריכות של הבצק. פשוט גן עדן