

מרק עוף עם קניידלך של חיים כהן
אי אפשר להתחיל את הארוחה בלי מרק עוף צח שבתוכו הכדורים המסורתיים על בסיס קמח מצה, ואין כמו חיים כהן בשביל הקניידל המושלם
גירסה נוספת ומוצלחת במיוחד: הקניידלך של סבתא נורית באתר הכל טעים
מרק פסח מרוקאי עם "קניידלך" ממולאים בשר של רפי כהן
פחות בקטע של קניידלך אשכנזי מקמח מצה? רפי כהן יעיף לכם את שולחן החג עם המרק המרוקאי הזה, שמתבשל על בסיס נתחי שפונדרה עסיסיים
גפילטע פיש של חיים כהן ואלי לנדאו
מתכון שמלווה את ד"ר אלי לנדאו ז"ל – חברו הטוב של חיים כהן – עוד מילדותו. אם אתם מחפשים מתכון קלאסי שתמיד מצליח לקציצות דג נפלאות, זאת הבחירה שלכם
כבד קצוץ של ישראל אהרוני
שולחן הסדר שלכם לא שלם בלי כבד קצוץ ועשיר כמו שצריך? הגירסה של ישראל אהרוני סולידית ומוצלחת, בדיוק כפי שמצווה
סלט סלקים צלויים של עומר מילר
מספיק לקרוא את רשימת המרכיבים בסלט הזה כדי להתחיל לפנטז עליו לשולחן הסדר: סלקים צלויים, סלרי, סילאן וג'ינג'ר… יאמי
סלט אביב ירוק של חיים כהן
תפוחי אדמה, סלרי, תרמילי שעועית, גבעולי אספרגוס ועוד הפתעות אביביות מחכות לכם בסלט היפהפה הזה, שכול טריות ורעננות
גראטן תפוחי אדמה אישי של עומר מילר
גראטן תפוחי אדמה בלי טיפת חלב או שמנת? ממש כך. הגירסה של מילר קלילה, ים תיכונית ואישית, כך שכל סועד סביב השולחן ירגיש מיוחד
לביבות מצה עם גבינה של ישראל אהרוני
לביבות כיפיות על בסיס מצות מרוסקות, שאוכלים לצד יוגורט מתובל בשמן זית ולימון. טייק נהדר של אהרוני במקום סתם מצה יבשה
רוצים להתרענן עם קוקטייל חגיגי?
אין כמו לשבור את הכבדות של ארוחת הסדר עם יין מבעבע, ואם כבר הכי טוב להכין לכל האורחים כוסות של קיר-רויאל – הקוקטייל הכי מלכותי שיש
שוק טלה עם ירקות שורש של שאול בן אדרת
מצד אחד אין הרבה מנות יותר חגיגיות משוק טלה; מצד שני, זאת לא מנה מורכבת להכנה, וכמובן שתחת ידיו של שאול בן אדרת היא גם סופר טעימה
חזה בקר עם ארטישוק ירושלמי ושום טרי של רפי כהן
הרעיון של רפי כהן למנה עיקרית בבישול ארוך מגיע עם שפע של שום טרי, שמגיע באביב לשווקים והוא מצרך חובה לחובבי השום
תבשיל זנב שור, מוח עגל, כורכום, גזרים וסלקים צבעוניים של ירון קסטנבוים
השף והבעלים של איטליז מיטמרקט משוק הכרמל בתל אביב מציע להגיש בארוחת החג תבשיל שכולו טעמי בשר עמוקים עם גזרים וסלקים בצבעים משגעים
מוסר ים אפוי בטימין וארטישוק ירושלמי של מאיר אדוני
צריכים להירגע קצת מכל הבשר הזה? השף מאיר אדוני מפגיז עם מתכון מפנק לחובבי הדגה: פילה מוסר ים בתנור עם ארטישוק ירושלמי בצד
למתכון המלא באתר אשדוד אונליין
קציצות דגים אדומות של ארז קומרובסקי
עוד רעיון למנה על בסיס דגים, איפשהו בין ראשונה לעיקרית. דג ים טחון, נענע ופטרוזיליה קצוצים ורוטב מפתה על בסיס עגבניות וכרישות
אגסים ממולאים מרציפן ומבושלים בהדרים של רפי כהן
אל תתנו לכותרת המפוצצת של הקינוח הזה להטעות אתכם: ארבעה מרכיבים בסך הכל, ויש לכם מנה להתפאר בה
עוגת שוקולד, צימוקים וגראפה של ארז קומרובסקי
רק שם העוגה הזאת מעלה חיוך של ציפייה על השפתיים וריר בפה. הבונוס, חוץ מהטעם המדהים וזה שאין בה קמח חיטה, זה רשימת מרכיבים קצרה והכנה פשוטה למדי
מלבי ברוטב תותים של שגב משה
מתכון יפהפה וחגיגי במיוחד, רגע לפני שהתותים נכנסים לשנת הקיץ שלהם. שולחן החג ייראה נהדר עם האדום האדום הזה בסוף
מוס שוקולד לבן ומרנג שקדים מלוחים של מיקי שמו
וואי וואי וואי. זה בדיוק מה שהאורחים שלכם יגידו שכתגישו לשולחן את המנה המפוארת הזאת של מיקי שמו. לא פשוט להכנה, אבל פסח חוגגים רק פעם בשנה
עוגת מצות ושוקולד של קרין גורן
זה אולי לא קינוח שיאה לארוחת הסדר, אבל שום פסח לא שלם בלי עוגת שכבות פשוטה של מצות ושוקולד, שיש מי שנשבעים שהיא העוגה האהובה עליהם
מבלים הרבה בחו״ל? נסו את לוח ההמראות- נחיתות החדש בנתב״ג