

סטייק שייטל על האש של עומר מילר
מילר מלין על כך שהנתח הזה לא מספיק מוערך בארץ, וחבל כי הוא זול מאחיו היוקרתיים יותר – אנטריקוט וסינטה. תערובת התיבול המוקפדת סוגרת את הפינה
סטייק אנטרקוט על עגבניות אפויות וסלסה עשבי תיבול של שגב משה
נכון שנדרשת קצת השקעה בשביל להוציא את המנה הזאת ביום העצמאות, אבל התוצאה שווה את המאמץ. יופי של מנה חגיגית
קבב עיראקי על האש של אבי ביטון
השף אבי ביטון קורא לעיראקים אלופי הקבב, בגלל שהם נותנים לבשר לדבר ולא מעמיסים ביותר מדי תיבול. מה שכן, חשוב להקפיד על 20% שומן לפחות!
קבב רומני של ישראל אהרוני
אהרוני הוא אמנם לא רומני, אבל מצד שני הוא גם לא סיני. מה שבטוח, לעשות קבב טוב על האש הוא יודע, והוא לא מפחד משום
המבורגר קלאסי למנגל של מתן אברהמס
המבורגר הוא אולי לא המנה שהכי מזוהה עם יום העצמאות שלנו, אבל אין סיבה לא לשנות את זה. אסף הבשר מתן אברהמס עם כל הטיפים והמתכון להמבורגר האולטימטיבי
עוף שלם צלוי על המנגל של חיים כהן ואלי לנדאו
עוד מנה שמשום מה לא כל כך מקובלת אצלנו. כדאי להשקיע כמה שקלים ברשת כפולה שיכולה לסגור על העוף השטוח משני צדדיו
כנפיים צלויות עם חצילים תאילנדים של עומר מילר
ואיך אפשר על האש בלי כנפיים, לא ככה? עומר מילר נותן את הטייק המעניין שלו על הקלאסיקה הזאת, ולוקח אותה לכיוונים תאילנדיים
דג שלם על האש של חיים כהן
חיים כהן מרשה לכם איזה דג שאתם מוצאים – לברק, פלמידה, צ'יפורה. כל עוד הוא טרי, התוצאה תהיה נפלאה ועסיסית בקלי קלות
התוספת המושלמת: תפוחי אדמה דרוסים כמו של אייל שני
בזכות אייל שני כולנו למדנו שתפוחי האדמה הטעימים ביותר הם אלה שמתעללים בהם אחרי הבישול: מועכים, דורסים וזורקים לתנור
חציל על האש של עומר מילר
חציל על האש היא אחת המנות המזוהות ביותר עם המנגל הישראלי, אבל האם אתם יודעים לעשות אותו כמו שצריך? עומר מילר מוודא שלא תפספסו
סלט חצילים שרופים בטעם מעושן מטריף
שימו עוד חציל על האש ותוכלו להכין ממנו את הסלט המצויין הזה, שקצוץ דק-דק ומקבל טעמי חריכה מהקליפה הצרובה. פשוט נהדר
ירקות על המנגל של ישראל אהרוני
פלפלים, חצילים, זוקני, שומר ועגבניות שרי – אהרוני מפרגן גם לצמחונים שבינינו עם מגוון עשיר וצבעוני של ירקות צלויים לכדי שלמות על האש